HVAC equipment
 • Champion
Security
 • American Dynamics
 • DSC
 • Illustra
 • Tyco
Industrial refrigeration
Fire Suppression
 • Chemguard
 • Pyro-Chem
 • RapidResponse
 • Tyco
Retail Solutions
Building Automation & Controls
 • BCPRO
 • VERASYS
Fire Detection
 • Autocall
 • CWSI
 • Vigilant
 • Zettler

Globaali Hakemisto

HVAC equipment
 • Champion
Security
 • American Dynamics
 • DSC
 • Illustra
 • Tyco
Industrial refrigeration
Fire Suppression
 • Chemguard
 • Pyro-Chem
 • RapidResponse
 • Tyco
Retail Solutions
Building Automation & Controls
 • BCPRO
 • VERASYS
Fire Detection
 • Autocall
 • CWSI
 • Vigilant
 • Zettler

Globaali Hakemisto

Älykkäämmät, turvallisemmat ja kestävämmät datakeskusratkaisut

Kattavimmat tällä hetkellä saatavilla olevat integroidut datakeskusratkaisut

Tuotteitamme ja ratkaisujamme on maailman vaativimmissa datakeskuksissa. Integroitujen ratkaisujen valikoimamme auttaa minimoimaan kustannukset, maksimoimaan tehokkuuden ja optimoimaan ajoituksen, kun nopeudella on väliä, aina äänekkäiden palonsammutuspäästöjen piilevästä vaarasta vapaajäähdytyksen kestävään ratkaisuun.

Kriittisissä ympäristöissä tiedämme, että luotettavat tuotteet ja nopea palvelu ovat kaikki kaikessa.  Tiedämme, ettei ole mahdollista, että laitteesi toimivat odotuksia huonommin tai että turvallisuutesi ei ole huippuluokkaa. Tietokeskuksissa rakennuksesi on tuotteesi. Tunnustamme tämän ja suhtaudumme tehtäväänne vakavasti.

Tietokeskuksista

Tiedämme, mitä menestyksekkäiden datakeskusten - ja menestyksekkäiden kumppanuuksien - rakentaminen vaatii. Kriittisissä ympäristöissä luotettavat tuotteet ja nopeat palvelut ovat kaikki kaikessa. Siksi Johnson Controlsin ratkaisuja löytyy maailman vaativimmista datakeskuksista.

Katso videomme. Näe ero.

 

 

Rakentaminen nopeuden ja standardoinnin avulla

Mitä nopeammin voit rakentaa datakeskuksen, sitä nopeammin voit alkaa ansaita tuloja. Siksi suunnittelemme kanssasi standardoidun prosessin, laitteiden testauksen lennon aikana ja tuen paikan päällä. Jos datakeskuksesi käynnistäminen ja käyttöönotto on tärkein prioriteettisi ja tehtäväsi, me voimme auttaa sen toteuttamisessa nopeudellamme ja syvällä kokemuksellamme.

Rakentaminen nopeuden ja standardoinnin avulla

Lataa tapaustutkimus

Turvaaminen erikoistuneen turvallisuuden avulla

Datakeskusten ainutlaatuisiin tarpeisiin kuuluvat äärimmäiset turvallisuusratkaisut, joissa otetaan huomioon kulunvalvonta, videointi, tunkeutuminen, sisäpiirin uhat ja tietenkin kyberturvallisuus. Sen lisäksi, että tarvitset turvatoimia fyysisiä uhkia vastaan, sinun on voitava luottaa siihen, että asentamasi tuotteet ovat testattuja, turvallisia ja vaatimusten mukaisia. Asennettujen tuotteiden aiheuttamia tietomurtoja, jotka voivat mahdollistaa tietoverkkoon pääsyn, ei voida ottaa huomioon, mutta tarvitset kuitenkin mahdollisimman suorituskykyisiä tuotteita. Anna Johnson Controlsin esitellä sinulle kyberturvallisuusprotokollamme sekä tuotteet, jotka ovat alan johtavia kaikissa kriittisissä turvallisuus- ja kyberturvallisuusmittareissa.

 

Lue, miten asiakkaamme päivitti palohälytysjärjestelmän ja päivitti turvallisuusstrategiansa.

Lataa tapaustutkimus

Huipputehokkuus

Datakeskukset tarvitsevat niin paljon energiaa, että on tärkeää keskittyä jatkuvasti mahdollisimman tehokkaisiin jäähdytyslaitteisiin. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Sinun on tiedettävä, etteivät laitteet vioitu tai toimi alle tavoitehyötysuhteensa. Siksi me emme tarjoa ainoastaan maailman tehokkaimpia laitteita, vaan myös huoltosopimuksia ja teknologiaa, joka seuraa laitteita ennakoivasti, jotta tiedät niiden tilan koko ajan yksinkertaisen käyttöliittymän ja selkeän näkemyksen avulla. Tärinäanalyysin arvioinnista älykkäästi kytkettyihin jäähdyttimiin ja yrityshallintaan, voit seurata, seurata, raportoida, ennustaa ja toimia kaikkien laitteistasi tulevien tietojen perusteella.

 

   Säästä 30 % energiakustannuksissa

Jäähdytysenergiakustannukset voivat muodostaa jopa 40 prosenttia datakeskuksen toimintakuluista. Jäähdytinkompressoreiden magneettilaakerit ja ilmajäähdytteisiin ruuvijäähdyttimiin integroitu vesipuolen ekonomaiseri säästävät jopa 30 % energiakustannuksissa, kun taas YVFA-jäähdyttimemme optimoi ilmajäähdytyksen.

   pPUE alle 1,1

Kehittyneellä teknologialla, kuten suoralla haihdutusjäähdytyksellä varustetulla Mission Critical Air Handling Unit -ilmankäsittelyyksiköllämme, on alan johtava pPUE-arvo, joka on alle 1,1.

   Säästää 80 % vedenkulutuksesta

Palkittu BlueStream™ -hybridijäähdytysjärjestelmämme yhdistää ilma- ja vesijäähdytteiset lämmöntorjuntajärjestelmät kehittyneillä ohjauksilla, jotka vähentävät vedenkulutusta jopa 80 % ja optimoivat samalla energiankulutuksen.

   1 lasiruutu

Älykkäät kytketyt jäähdyttimet ja yrityksen hallinta luovat ennakoivan ja ennakoivan ympäristön. Seuraa ja hallitse tietoja, laitteita ja järjestelmiä yhdestä ainoasta lasista. Seuraa helposti KPI:itä ja paranna merkittävästi kykysi hyödyntää tekoälyn ja koneoppimisen voimaa ennustamisessa.

Päivitykset ja integraatiopalvelut

Asiakaslähtöiset insinöörimme, ammattitaitoiset teknikot, mekaanikot, sähköinsinöörit, projektipäälliköt ja huoltoasiantuntijat yli 500 toimipisteessä eri puolilla maailmaa auttavat sinua hallitsemaan, päivittämään ja parantamaan tehokkaasti datakeskuksesi suorituskykyä, maksimoimaan käytettävyyden ja tehokkuuden sekä vastaamaan nopeasti tukitarpeisiisi.

Tiimimme voivat pitää sinut ajan tasalla ja ajan tasalla palontorjunta- ja LVI-laitteiden päivityksistä ohjelmistojulkaisuihin ja erityispalveluihin, kuten kehittyneisiin tärinäarviointeihin.

 

Tehostettu sisäpiirin turvallisuus: Suojaa datakeskuksesi, tietosi ja maineesi.

Voimme lisätä todellista lisäarvoa olemassa olevaan suojauskerrokseen sijaintiin perustuvalla Enhanced Insider Security -tuotteellamme.

Tässä ohjelmistopohjaisessa lähestymistavassa käytetään langattomia antureita, majakoita ja yhdyskäytäviä ihmisten ja omaisuuden reaaliaikaisten sijaintien seurantaan. Alustamme kerää kaiken tämän sijaintitiedon, ja omat algoritmit analysoivat sen tuottaakseen hälytyksiä epäilyttävästä tai luvattomasta käyttäytymisestä.

Enhanced insider security

Lue lisää

Kestävän kehityksen edistäminen

Tietokeskusten ylläpitäjät ymmärtävät, miten paljon energiaa ne lisäävät sähköverkkoon. Ne, jotka pyrkivät edistämään kestäviä toimenpiteitä, hyötyvät huippuluokan jäähdytysteknologiasta, jolla on korkeimmat hyötysuhdeluvut. Johnson Controls on jatkuvasti ponnistellut rajojen yli varmistaakseen, että tarjoamme maailman tehokkaimpia ja kestävimpiä ratkaisuja.

 

The Race To Decarbonization: A Spotlight On Data Centers

Kilpa kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä: A Spotlight On Data Centers

Forrester Consulting toteutti Johnson Controlsin toimeksiannosta ja yhteistyössä sen kanssa Thought Leadership -tutkimuksen, jossa arvioitiin, miten kestävään kehitykseen keskittyvät yritykset ovat edistyneet tavoitteidensa saavuttamisessa. Forrester keskittyi tätä tutkimusta varten osajoukkoon, johon kuului 102 datakeskusten maailmanlaajuista kestävän kehityksen strategian johtajaa.

A large enterprise cloud provider understood the importance of finding a partner that could improve efficiencies to generate the most cost savings while also prioritizing standardization and speed. Driving ROI meant finding a partner who can meet both goals.

Pilvipalveluntarjoaja parantaa käyttökustannuksia ja lyhentää rakennusaikaa

Suuren yrityksen pilvipalveluntarjoaja ymmärsi, että oli tärkeää löytää kumppani, joka voisi parantaa tehokkuutta suurimpien kustannussäästöjen aikaansaamiseksi ja samalla asettaa standardoinnin ja nopeuden etusijalle. ROI:n ajaminen tarkoitti sellaisen kumppanin löytämistä, joka pystyy täyttämään molemmat tavoitteet.
Lataa tapaustutkimus
data center man and women

Tietokeskus Infografiikka

Data Center -ratkaisut HVAC-, rakennuksenhallinta-, palo-, turvallisuus- ja elinturvallisuusratkaisut, palvelut ja integroidut ratkaisut.

We helped create the most energy efficient data center in the world and enabled a 50% reduction in water usage.

Vedenkulutusta vähennetty 50 %.

Autoimme luomaan maailman energiatehokkaimman datakeskuksen ja vähensimme vedenkulutusta 50 prosenttia. Data Center Dynamicsin myöntämä Data Center Eco-sustainability Award -palkinto on tunnustuksena innovatiivisista ja uraauurtavista lähestymistavoista kestävään kehitykseen datakeskuksen suunnittelun tai merkittävän jälkiasennuksen yhteydessä. Teimme yhteistyötä National Renewable Energy Laboratory (NREL) -laboratorion kanssa, jossa asensimme Johnson Controlsin BlueStream® thermosyphon-hybridijäähdytysjärjestelmän.

Lue lisää

Ota yhteyttä