HVAC equipment
 • Champion
Security
 • American Dynamics
 • DSC
 • Illustra
 • Tyco
Industrial refrigeration
Fire Suppression
 • Chemguard
 • Pyro-Chem
 • RapidResponse
 • Tyco
Retail Solutions
Building Automation & Controls
 • BCPRO
 • VERASYS
Fire Detection
 • Autocall
 • CWSI
 • Vigilant
 • Zettler

Globaali Hakemisto

HVAC equipment
 • Champion
Security
 • American Dynamics
 • DSC
 • Illustra
 • Tyco
Industrial refrigeration
Fire Suppression
 • Chemguard
 • Pyro-Chem
 • RapidResponse
 • Tyco
Retail Solutions
Building Automation & Controls
 • BCPRO
 • VERASYS
Fire Detection
 • Autocall
 • CWSI
 • Vigilant
 • Zettler

Globaali Hakemisto

Teollinen kylmä, jäähdytys, lämmitys ja energiaratkaisut Euroopassa

Ihannelämpötilat suurtuotantoon ja tulokselliseen liiketoimintaan Ota meihin yhteyttä

Teollinen kylmä, jäähdytys, lämmitys ja energiaratkaisut

Kylmäteollisuus-, jäähdytys-, lämmitys- ja energia-alan johtavana kehittäjänä ja tuotevalmistajana Johnson Controls on keskeinen modernin elämäntyylin mahdollistaja. Autamme yritystänne varmistamaan tuotteiden ja palvelujen laadun tarjoamalla mahdollisuuden hallita tarkasti ja luotettavasti valmistusprosessien lämpötilaa, tuotantoketjuja ja toimintaympäristöjä.

Elinkaariratkaisut

Suunnittelusta ja konsultoinnista asennukseen ja käyttöönottoon – tarjoamme täydellistä mielenrauhaa täysin räätälöidyillä ratkaisuillamme. Suunnittelun jokainen yksityiskohta hienosäädetään edullisimmin asiakkaan pääoman ja käyttökustannusten mukaisesti.

Pitkään huipputekniikan yrityksenä toiminut Johnson Controls tuntee Euroopan markkinat ja sen dynamiikan. Jokainen sovellus suunnitellaan tilaustyönä asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti.

Tuemme asiakasta koko arvoketjun läpi, jotta voimme pohjustaa yrityksenne pitkäaikaisen menestyksen optimoiduilla kokonaiskustannuksilla.


Kehitys ja valmistus: yksinkertaistettu, suoraviivainen yhteistyö

Myynti-insinöörimme ja kehitysinsinöörimme tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta voimme tarjota älykkäintä, turvallisinta ja ympäristöllisesti kestävintä käytettävissä olevaa laitteistoa. Huippuluokan tuotantoyksiköiden lisäksi toimipaikkamme Euroopassa voivat ylpeillä tutkimus- ja kehityskeskuksella sekä testauspaikalla, jossa asiakas voi valvoa ratkaisujemme suorituskyvyn sekä toiminnallisuuden validoinnin ennen laitemoduulien kuljetusta asennuspaikalle.

Suunnittelu: räätälöidyillä ratkaisuilla aina menestykseen

Vuosikymmenien kokemus erittäin monimutkaisista sovelluksista on tehnyt Johnson Controlsista markkinajohtajan optimoitujen teollisuusjäähdytys-, lämmitys- ja energiaratkaisujen alueella. Kausaalitiedon ja osaamisen ansiosta kehitysinsinöörimme pystyvät tarjoamaan älykkäitä parannusratkaisuja, jotka johtavat ympäristöä säästävämpään ja kustannustehokkaampaan ratkaisuun.

Asennus: taattu käyttövarmuus

Olemme oikea valinta suuriin projekteihin, koska voimme valvoa työtä komponentin spesifikaatioista aina aikataulutukseen ja asennusten kokonaistoteutukseen asti. Voit luottaa Johnson Controlsin vahvuuteen ja kokemukseen sekä uudiskohde-, laajennus- että jälkiasennusprojekteissa

Huolto: suorituskyvyn kehittäminen koko elinkaaren ajan

Huoltotarjontamme on suunniteltu optimoimaan tuotteen kokonaiskustannukset koko elinkaaren ajan. Laajan insinööriasiantuntijuuden ansiosta pystymme huoltamaan omien laitteidemme lisäksi myös muiden laitevalmistajien laitteita. Tarjoamme huoltosopimuksia, jotka koskevat määräaikaishuoltoa, toiminnallista suorituskykyä tehostavia päivityksiä ja jälkiasennuksia, korjauksia ja varaosia – aina tarvittaessa missä ja milloin vain. Käytettävissä on myös kattava, ympärivuorokautinen päivystyspalvelu.

Teollisuusalat

Meillä on kokemusta kaikista teollisista toimialoista, joissa tarvitaan energiaoptimoitua lämmönsiirtoa. Laajan asiantuntijuutemme ansiosta tiedämme, miksi asiakkaallamme on tiettyjä vaatimuksia ja miten vastaamme näihin tarpeisiin oikealla luotettavuuden, kestävyyden, joustavuuden, tehokkuuden ja suorituskyvyn yhdistelmällä. Tarjoamme jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja seuraaville aloille:

Huolto ja tukipalvelut – täysi vastine investoinnillesi

Autamme asiakasta saavuttamaan tuloksia, joilla on merkitystä juuri hänen kiinteistöissään. Asiantuntijamme ovat asiakkaan tukena koko suunnittelu- ja asennusprosessin ajan. Varmistamme, että luomme yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut, joilla saavutamme sekä miellyttävän että ympäristöä säästävän lopputuloksen. Johnson Controls hyödyntää alan johtavaa kenttä- ja digitaalitekniikkaa koko asennuksen valvonnan, käynnistyksen ja käyttöönoton, käytön ja huollon, optimoinnin, päivityksen ja jälkiasennuksen ajan. Nämä kattavat elinkaaripalvelut parantavat rakennuksen ja omaisuuden arvoa tehostamalla turvallisuutta, tuottavuutta ja kestävyyttä ja optimoivat siten myös kokonaiskustannukset. Pystymme toteuttamaan isonkin kylmälaitoksen kotimaisin voimin. Projektiorganisaatiomme takaa toteutuksen aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Meillä on yli 40 asentajaa: luokkahitsaajia, kylmäkoneasentajia, mekaanisia asentajia, sähkömiehiä ja automatiikka-asentajia. Kylmälaitos toteutetaan suomalaisten asentajien voimin ammattitaitoisesti ja ajallaan. Otamme huomioon työturvallisuuden ja ympäristöasiat. Meillä on käytössä ns. EHS-järjestelmä. Teolliset kylmälaitokset ovat usein tärkeä osa tuotantoprosessia ja jäähdytysongelmat voivat aiheuttaa mittavia taloudellisia menetyksiä. Koko maan kattava huolto- ja kunnossapitopalvelumme on nopeasti paikalla laitoksen sijainnista riippumatta.

Huoltosopimukset
Tarjoamme mielenrauhaa toteuttamalla laitevalmistajan määräaikaishuollot, joihin sisältyy laaja valikoima huoltopalveluita. Koulutetut ja kokeneet tekniset asiantuntijamme toteuttavat huollot, joilla varmistetaan optimaalinen suorituskyky, tehokkuus ja pienemmät kustannukset kaikkialla Euroopassa.
Korjaukset, varaosat ja koulutus
Vasteaikamme on alan huippuluokkaa, sillä olemme panostaneet merkittävästi laitevalmistajan paikallisiin varaosavarastoihin. Lisäksi käytettävissä on verkostomme yli 700 huoltoteknikon tarjoama ympärivuorokautinen palvelu.
Päivitys ja jälkiasennus
Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka pidentävät laitteiden elinkaarta ja parantavat kokonaissuorituskykyä ja luotettavuutta.
Muiden laitevalmistajien tuotteiden huolto
Voimme tehdä korjaus- ja ylläpitohuoltoja kaikkien valmistajien laitteille käyttämällä laitevalmistajan huoltoaikatauluja ja varaosia. Verkostossamme on yli 700 ammattitaitoista ja kokenutta huoltoteknikkoa eri puolilla Eurooppaa.

Alan johtavat tuotteet ratkaisujen ytimessä

Toimialaamme kuuluvat mäntä- ja ruuvikompressorit, jäähdyttimet vakiosovelluksiin ja matalan lämpötilan sovelluksiin, lämpöpumput ja valvontajärjestelmät. Laitevalmistajien johtavana toimittajana meillä on kausaalitietoa ja tietotaitoa, teknologista asiantuntijuutta ja kokemusta markkinoista, joten pystymme tukemaan kaikkia projekteja nyt ja tulevaisuudessa. Taajuusmuuttajalla ohjatut kompressorit tekevät valikoimastamme markkinoiden joustavimman. Asiakkaat voivat säästää energiakuluissa jopa 30 % verrattuna perinteisiin kiinteänopeuksisiin kompressoreihin. Maksimoimme turvallisuuden ja kestävän kehityksen vaatimukset ja mukaudumme yhä tiukempiin ympäristösäädöksiin käyttämällä luonnollisia kylmäaineita, kuten vettä, ammoniakkia ja hiilidioksidia.

Kattava valikoima luotettavia teknologioita

Olemme aina luotettava valinta, kun kyseessä ovat lämmönsiirtojärjestelmän sydämessä olevat laitteet. Ainutlaatuinen laitevalikoima, jota tukevat projekti-insinöörien kattava osaaminen ja laitteiden elinkaaren mittainen huoltokyky, tekevät Johnson Controlsista täydellisen kumppanin, jos etsitään teollisuusluokan lämmitys- ja jäähdytysprosessia yhdistettynä mielenrauhaan ja pienempiin käyttökustannuksiin.
Älykäs suunnittelu maksimoi suorituskyvyn, tehokkuuden ja toiminnan joustavuuden. Tämä vähentää energiakustannuksia, jotka muodostavat 80 % käyttökuluista kaikkien jäähdytysratkaisujen elinkaaren aikana
Tuotteemme optimoidaan projektikohtaisiin tarpeisiin ja niille annetaan toimintatakuu. Sertifioimme testauspaikoissamme ennen lähetystä kaikkien valmistamiemme yksiköiden suorituskyvyn todellisissa olosuhteissa – prosessi, johon asiakkaat kutsutaan mukaan. Tämä on mielenrauhaa käytännössä, ei pelkästään paperilla.

Luonnollisiin kylmäaineisiin perustuva kattava tuotevalikoimamme tekee Johnson Controlsista turvallisemman ja ympäristöystävällisemmän valinnan. Pienennämme tällä tavoin asiakkaan projektien ympäristövaikutusta ja samalla pienennämme myös hiilijalanjälkeä valmistamalla tehokkaampia ja kestävämpiä laitteita.

Teollinen klymä NH3

Teollinen klymä CO2

Tuotemerkkimme

Suorituskykyä, toiminnan joustavuutta ja elinkaaren aikaista kustannustehokkuutta – nämä vaatimukset täyttävät yhtiömme omat SABROE- ja York-tuotteet, jotka ovat noin vuosisadan mittaisen teknologisen kehityksen huipentuma.

SABROE®

SABROE® tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman tuotteita, järjestelmiä ja palveluita, jotka vastaavat kaiken tyyppisten teollisten, kaupallisten ja asumiseen tarkoitettujen kiinteistöjen lämmitystä, ilmastointia ja jäähdytystä koskeviin tarpeisiin.

Sabroe Katalog


Lisätietoja

YORK® Process Systems

Vuosikymmenten kokemus YORK®-jäähdytysratkaisuista merkitsee teollista kylmää, johon voit luottaa. YORK® Process Systems tarjoaa jäähdytys- ja kaasukompressoriratkaisuja moniin erilaisiin kriittisiin sovelluksiin, joita käytetään tämän päivän energia-, kemian-, öljy- ja kaasu-, lääke- ja teollisuusmarkkinoilla.
Lisätietoja
dome

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita teollisia kylmäjärjestelmiä.

Ota meihin yhteyttä